Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalitulos 2015

Median ja opposition "ptolevaarien pallikaadit"

On se aika vaalikaudesta, jolloin media ja oppositio käyvät täysillä omaa surutyötään väärän vaalituloksen takia. 

Medialle vaalituloksen tunnustaminen tuottaa vielä pitkään vaikeuksia.  Huomasin sen katsomalla MTV 3 aamutelevisiota, jossa Soinille ei meinannut löytyä vastaustilaa tai aikaa vastata.

Toisaalta pahaa oloa koetaan myös oppositiossa. Hallitukseen halanneiden paha mieli purkautuu nyt syyttelyihin. Hallitus on nyt ihan oikeistoa ja porvaria....voi että!

Tutkijan verkkokamari historiantutkijan vara-asuntona?

Sotahistorioitsija Jussi Jalonen pitää tutkijan verkkokamariaan historiantutkijan vara-asuntona ja nyt hän kommentoi toisaalla täällä Uudessa Suomessa tuoretta eduskuntavaalitulosta.

Miksi Suomessa voi ääni kadota?

Ehdokas Osmo Häkkilä äänesti itseään, mutta ääni hävisi. Kuinka monta ääntä katoaa, kun niitä ei pysty yksilöimään, kuten Osmo Häkkilän tapauksessa, kun Osmo ei saanut yhtään ääntä äänestyspaikasta jossa kävi äänestämässä. Jos joku muu olisi häntä äänestänyt ei virhe olisi koskaan paljastunut.

Miksi Yle sylkee suomalaisten silmille?

Eiliset Ylen ”asiaohjelmat” Obs-debatt ja A-studio osoittivat, että Ylen ”asiaohjelmien” toimitukset eivät voi hyväksyä vaalien lopputulosta. Miksi? Yle yritti puoli vuotta ohjeistaa miten suomalaisten tulisi äänestää apunaan gallupit ja studioihin raahatut päivystävät politiikan dosentit. Käsikirjoitukseen kuului, että tulevaa kepun murskavoittoa hehkutettiin ja perussuomalaisten tulevaa rökälekatappiota pidettiin selviönä.

Tunnelmia vaalituloksesta

Ihan ensiksi haluan sydämestäni kiittää kaikkia niitä 808:aa helsinkiläistä, jotka uskoivat kykyihini valtakunnan poliitikkona. Nöyrin kiitos!

Iso kiitos myös perheelleni sekä muille minua vaalityössä avustaneille.

Keskusta, Perussuomalaiset ja SDP

Onnittelut keskustalaisille ja vihreille upeasta vaalivoitosta! Onnittelut myös RKP:lle asemansa pitämisestä!

Timo Soinin etunenässä perussuomalaiset riemuitsevat vaalituloksesta. Puolue vakiinnutti asemansa yhtenä neljästä suuresta puolueesta, mutta muita syitä iloon ei ole kovin paljon, jos katsoo mistä lähtöasemasta he lähtivät edelliseen vaalikauteen. Perussuomalaiset menettivät pääpuolueasemansa Keskustalle ja nyt perussuomalaiset eivät onnistuneet saamaan enemmän ääniä kuin Kokoomus, joka oli päähallituspuolue!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä